Ердоган: „Грција е страната која ја разгорува напнатоста во Медитеранот а не Турција“

Ердоган: „Грција е страната која ја разгорува напнатоста во Медитеранот а не Турција“

1472224
Ердоган: „Грција е страната која ја разгорува напнатоста во Медитеранот а не Турција“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган: рече дека „Грција е страната која ја разгорува напнатоста во Медитеранот, а не Турција, бидејќи се обидува да не игноритра нас и ТРСК“Слични вести