Состанок на претседателскиот кабинет под претседателство на претседателот Ердоган

Главна точка на дневниот ред на состанокот на кој ќе има свое излагање министерот за здравство Фахреттин Коџа ќе биде борбата против новиот тип коронавирус (Ковид-19)

1470251
Состанок на претседателскиот кабинет под претседателство на претседателот Ердоган

Претседателскиот кабинет се состанува денеска под претседателство на претседателот Реџеп Тајјип Ердоган. 

Главна точка на дневниот ред на состанокот е борбата против новиот тип коронавирус (Ковид-19). 

На состанокот министерот за здравство Фахреттин Коџа ќе има свое излагање пред претседателскиот кабинет и ќе информира за преземените мерки и активностите коишто се реализираат во рамките на борбата против коронавирусот.Слични вести