Министерот Акар го прими американскиот амбасадор Сатерфилд

На приемот беа разменети мислења во врска со билатералните и регионалните односи.

1468592
Министерот Акар го прими американскиот амбасадор Сатерфилд

Министерот за национална одбрана Хулуси Акар го прими американскиот амбасадор во Анкара Дејвид Сатерфилд.

Во соопштението кое беше објавено од страна на министерството на веб страницата беше истакнато дека на приемот беа разменети мислења во врска со билатералните и регионалните односи.Слични вести