Неутрализирани уште 10 терористи

Успешно продолжува борбата против тероризмот на Турските вооружени сили (ТВС).

1466197
Неутрализирани уште 10 терористи

Министерството за национална одбрана соопшти дека во рамките на борбата против тероризмот беа неутрализирани уште 10 терористи на сепаратистичко-терористичката организација ПКК.

Во соопштението кое беше објавено од страна на министерството беше истакнато дека успешно продолжува борбата против тероризмот на Турските вооружени сили (ТВС).

Во последните 24 часа беа неутрализирани уште 10 терористи. Нашите операции непрекинато ќе продолжат во сите временски и теренски услови.Слични вести