МИТ неутрализира уште 4 терористи на ПКК/КЏК

Во рамките на разузнавачките активности на МИТ беа неутрализирани 4 терористи на сепаратистичко-терористичката организација ПКК/КЏК.

1464937
МИТ неутрализира уште 4 терористи на ПКК/КЏК

Националната разузнавачка служба на Турција (МИТ) во руралното подрачје Ширна/Габар неутрализира 4 терористи на сепаратистичко-терористичката организација ПКК/КЏК.

Во рамките на разузнавачките активности на МИТ беа неутрализирани 4 терористи на сепаратистичко-терористичката организација ПКК/КЏК.Слични вести