МНР: „Ниту една држава не може да им издаде наредба на турските судови“

МНР: „Ниту една држава не може да им издаде наредба на турските судови“

1463271
МНР: „Ниту една држава не може да им издаде наредба на турските судови“

Министерството за надворешни работи на Турција остро реагираше на барањето на САД за што поскоро окончување на притворот на Осман Кавала.Слични вести