Ердоган: „ТВС продолжува да биде гаранција за нашата безбедност и иднина“

Ердоган: „ТВС продолжува да биде гаранција за нашата безбедност и иднина“

1460456
Ердоган: „ТВС продолжува да биде гаранција за нашата безбедност и иднина“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече дека „Турските вооружени сили (ТВС) продолжуваат да бидат гаранција за нашата безбедност и иднина“ Слични вести