Руска делегација оствари разговори во Анкара во однос на критични прашања

Висока руска делегација оствари разговори во Анкара во однос на критични прашања на дневниот ред.

1459879
Руска делегација оствари разговори во Анкара во однос на критични прашања

Висока руска делегација оствари разговори во Анкара во однос на критични прашања на дневниот ред.Слични вести