Чавушоглу разговараше телефонски со својот азербејџански колега Бајрамов

Дипломатски извори соопштуваат дека министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу разговараше телефонски со својот азербејџански колега Џејхун Бајрамов, додека во врска со содржината на разговор не беа споделени информации

1459345
Чавушоглу разговараше телефонски со својот азербејџански колега Бајрамов

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со азербејџанскиот министер за надворешни работи Џејхун Бајрамов.

Дипломатски извори соопштуваат дека Чавушоглу разговараше телефонски со својот азербејџански колега Бајрамов.

Во врска со содржината на разговор не беа споделени информации.Слични вести