Во терористички напад во Хакќари загинаa 2 турски војници

Терористичките цели кои беа утврдени во подрачјето беа земени под силен оган

1458754
Во терористички напад во Хакќари загинаa 2 турски војници

Терористичките цели кои беа утврдени во подрачјето беа земени под силен оган.

Во соопштението кое беше објавено од страна на Министерството за национална одбрана беше истакнато дека во терористичкиот ракетен напад на една воена база во Хакќари беа повредени двајца војници.

Терористичките цели кои беа утврдени во подрачјето беа земени под силен оган од хеликоптерите АТАК, вооружените беспилотни летала и артилериските батерии.Слични вести