Ердоган: „Сите чекори се фрлени согласно правата за национален суверенитет“

Ердоган: „Сите чекори се фрлени согласно правата за национален суверенитет“

1459098
Ердоган: „Сите чекори се фрлени согласно правата за национален суверенитет“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече дека „Сите чекори кои што ги фрли Турција на патот за заштита на граничната безбедност се фрлени согласно правата за национален суверенитет“Слични вести