Претседателот Ердоган: Аја Софија е наше внатрешно прашање на суверенитет

Претседателот Ердоган: Овој процес на Аја Софија (нејзиното отворање за верски обред) е наше внатрешно прашање на суверенитет

1456964
Претседателот Ердоган: Аја Софија е наше внатрешно прашање на суверенитет

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган: "Овој процес на Аја Софија (нејзиното отворање за верски обред) е наше внатрешно прашање на суверенитет"Слични вести