Ердоган: „Таа ноќ (15 јули) народот, сите 83 милиони граѓани обединети извојуваа победа“

Ердоган: „Таа ноќ (15 јули) народот, сите 83 милиони граѓани обединети извојуваа победа“

1455702
Ердоган: „Таа ноќ (15 јули) народот, сите 83 милиони граѓани обединети извојуваа победа“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Таа ноќ (15 јули) народот, сите 83 милиони граѓани обединети извојуваа победа“Слични вести