Ердоган: „15 јули е последна алка на синџирот на борбата за опстојување“

Ердоган: „15 јули е последна алка на синџирот на борбата за опстојување“

1455480
Ердоган: „15 јули е последна алка на синџирот на борбата за опстојување“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече дека 15 јули е последна алка на синџирот на борбата за опстојување.Слични вести