Претседателот Ердоган по повод 25-годишнината од геноцидот во Сребреница: Се уште е свежа болката на шехидите од Сребреница

Претседателот Ердоган во видео пораката по повод 25-годишнината од геноцидот во Сребреница рече: „Се уште е свежа болката на шехидите од Сребреница“

1453248
Претседателот Ердоган по повод 25-годишнината од геноцидот во Сребреница: Се уште е свежа болката на шехидите од Сребреница

Претседателот Ердоган во видео пораката по повод 25-годишнината од геноцидот во Сребреница рече: „Се уште е свежа болката на шехидите од Сребреница.“

 Слични вести