Ердоган: Вратата на Аја Софија ќе биде отворена за сите домашни-странски граѓани, муслимани-немуслимани

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган: „Вратата на Аја Софија ќе биде отворена за сите домашни-странски граѓани, муслимани-немуслимани“

1452981
Ердоган: Вратата на Аја Софија ќе биде отворена за сите домашни-странски граѓани, муслимани-немуслимани

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган: „Вратата на Аја Софија ќе биде отворена за сите домашни-странски граѓани, муслимани-немуслимани“Слични вести