Ердоган: „Обвинувањата во врска со Ајасофија директно се насочени против нашиот суверенитет“

Обвинувањата во врска со Ајасофија директно се насочени против нашиот суверенитет“

1448492
Ердоган: „Обвинувањата во врска со Ајасофија директно се насочени против нашиот суверенитет“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Обвинувањата во врска со Ајасофија директно се насочени против нашиот суверенитет“Слични вести