Ердоган: „Никој нема право и надлежност да се меша во нашето светилиште“

Никој нема право и надлежност да се меша во нашето светилиште

1448499
Ердоган: „Никој нема право и надлежност да се меша во нашето светилиште“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Никој нема право и надлежност да се меша во нашето светилиште“Слични вести