Во операцијата на ТВС на северот на Ирак загина еден турски војник

Во судирот беа неутрализирани 2 терористи на сепаратистичко-терористичката организација

1444199
Во операцијата на ТВС на северот на Ирак загина еден турски војник

Во рамките на операцијата „Шепа-Тигар“ на Турските вооружени сили (ТВС) на северот на Ирак загина еден турски војник.

Во соопштението кое беше објавено од страна на Министерството за национална одбрана беше истакнато дека во подрачјето на операцијата „Шепа-Тигар“ загина еден другар по оружје. Во судирот беа неутрализирани 2 терористи на сепаратистичко-терористичката организација.Слични вести