Видеоконференциска средба на претседателот Ердоган со младите преку социјалните медиуми

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган денеска во 16:30 часот по турско време ќе одржи средба со младите преку видеоконференција којашто ќе се емитува во живо преку каналите на социјалните медиуми

1443564
Видеоконференциска средба на претседателот Ердоган со младите преку социјалните медиуми

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган денеска ќе одржи видеоконференциска средба со младите преку каналите на социјалните медиуми.

Во споделената објава по прашањето преку профилот „Ердоган дигитална медија“ се информира дека претседателот Реџеп Тајјип Ердоган денеска во 16:30 часот по турско време ќе одржи средба со младите преку видеоконференција којашто ќе се емитува во живо преку социјалните медиуми.

Емисијата за која станува збор, ќе може да се следи во живо преку сметките на претседателот Ердоган на каналите на социјалните медиуми Јутуб, Фејсбук, Твитер и Инстаграм.Слични вести