Во рамките на операцијата „„Шепа-Тигар“ неутраизирани уште 5 терористи на ПКК

Успешно продолжува операцијата „Шепа-Тигар“ на Турските вооружени сили (ТВС) врз терористичките цели на северот на Ирак.

1442966
Во рамките на операцијата „„Шепа-Тигар“ неутраизирани уште 5 терористи на ПКК

Во воздушната интервенција која беше остварена во рамките на операцијата „Шепа-Тигар“ на ТВС на подрачјето Хафтанин на северот на Ирак беа неутраизирани уште 5 терористи на сепаратистичко-терористичката организација ПКК.

Успешно продолжува операцијата „Шепа-Тигар“ на Турските вооружени сили (ТВС) врз терористичките цели на северот на Ирак.

Во рамките на воздушната интервенција на операцијата беа неутрализирани уште 5 терористи на ПКК во подрачјето Хафтанин на северот на Ирак.Слични вести