Ердоган објави објава по повод Денот на таткото

Ви го честитам Денот на таткото, нашите први херои со кои се гордееме и кои непрекинато работат за доброто на своите деца и семејствата

1440300
Ердоган објави објава по повод Денот на таткото

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган по повод Денот на таткото објави објава преку профилот на социјалните медиуми.

Ердоган во видео објавата преку профилот на твитер ја упати следната порака:

„Ви го честитам Денот на таткото, нашите први херои со кои се гордееме и кои непрекинато работат за доброто на своите деца и семејствата, додека на сите родители кои се покојни, им изразувам длабока почит.“Слични вести