Ердоган оствари телефонски разговор со Кенијата

Главна тема на разговорот беа билатералните односи меѓу двете земји како и регионалните прашања

1438229
Ердоган оствари телефонски разговор со Кенијата

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган оствари телефонски разговор со претседателот на Кенија Ухуру Кенијата.

Според соопштението кое беше објавено од страна на Дирекцијата за комуникации, главна тема на разговорот беа билатералните односи меѓу двете земји како и регионалните прашања.Слични вести