Претседателот Ердоган: Крвта на ниту еден шехид нема да остане на земјата (неосветена)

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган истакна дека крвта на ниту еден шехид на оваа татковина нема да остане на земјата, неосветена

1438016
Претседателот Ердоган: Крвта на ниту еден шехид нема да остане на земјата (неосветена)

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган истакна дека крвта на ниту еден шехид на оваа татковина нема да остане на земјата, неосветена.Слични вести