Порака од претседателот Ердоган: Ќе продолжиме да му служиме на народот и никогаш не велиме дека е „доста“

Претседателот Ердоган истакна дека гледајќи кон услугите кои што им се вршени на земјата и на народот никогаш не велат дека е „доста“ и дека ќе продолжат да му служат на народот

1435847
Порака од претседателот Ердоган: Ќе продолжиме да му служиме на народот и никогаш не велиме дека е „доста“

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган во споделената објава на својот профил на социјалната мрежа Твитер истакна дека гледајќи кон услугите кои што им се вршени на земјата и на народот никогаш не велат дека е „доста“ и дека ќе продолжат да му служат на народот.

Претседателот Ердоган го напиша следното: „Нашиот Господ во нашата света книга Куран-и Керим ни наредува откако ќе завршиме една работа веднаш да се насочиме кон другата. И ние, гледајќи кон услугите коишто им ги вршиме на нашата земја и на нашиот народ никако не велиме дека е 'доста'.“Слични вести