Претседателот Ердоган: Во процесот на борбата против епидемијата им испративме помош на 102 земји

Претседателот Ердоган истакна дека во процесот на борбата против епидемијата на новиот тип коронавирус (Ковид-19) Турција им испрати помош на 102 земји во светот

1431919
Претседателот Ердоган: Во процесот на борбата против епидемијата им испративме помош на 102 земји
Најнова вест.jpg

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган гостува во специјална заедничка програма на телевизиските канали на Турската радио и телевизија ТРТ кадешто одговара на прашања посветени на актуелниот дневен ред во однос на низа теми.

Претседателот Ердоган истакна дека во процесот на борбата против епидемијата на новиот тип коронавирус (Ковид-19) Турција им испрати помош на 102 земји во светот.Слични вести