Претседателот Ердоган сподели фотографии од работното место во Анкара

Ердоган во објавата „Продолжуваме со работата од Анкара“ преку твитер сподели 4 фотографии

1431505
Претседателот Ердоган сподели фотографии од работното место во Анкара

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган преку профилот на социјалните медиуми сподели фотографии од работното место од Анкара.

Ердоган во објавата „Продолжуваме со работата од Анкара“ преку твитер сподели 4 фотографии.

На фотографиите може да се види како претседателот Ердоган разговара преку телефон од градината на претседателскиот дворец и како пешачи додека разговара.Слични вести