Претседателот Ердоган: Би можел да започне нов процес со САД

Претседателот Ердоган во специјалната заедничка програма на телевизиските канали на Турската радио и телевизија ТРТ истакна дека би можел да започне нов процес со Соединетите Американски Држави (САД)

1431932
Претседателот Ердоган: Би можел да започне нов процес со САД

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган гостува во специјална заедничка програма на телевизиските канали на Турската радио и телевизија ТРТ кадешто одговара на прашања посветени на актуелниот дневен ред во однос на низа теми.

Претседателот Ердоган истакна дека би можел да започне нов процес со Соединетите Американски Држави (САД).Слични вести