Претседателот Ердоган: Нашите војници во Либија заедно со нивните либиски браќа напредуваат кон поставените цели

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: „Нашите војници во Либија заедно со нивните либиски браќа напредуваат кон поставените цели“

1430299
Претседателот Ердоган: Нашите војници во Либија заедно со нивните либиски браќа напредуваат кон поставените цели

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: „Нашите војници во Либија заедно со нивните либиски браќа напредуваат кон поставените цели“.

 

 Слични вести