Турските авио-танкери успешно ги наполнија со гориво во воздух авионите на НАТО

Авионите-танкери на Турските воздушни сили успешно ги наполнија со гориво во воздух авионите на САД.

1426616
Турските авио-танкери успешно ги наполнија со гориво во воздух авионите на НАТО

Авионите-танкери на Турските воздушни сили успешно ги наполнија со гориво во воздух американските авиони кои летаа над Црното Море.Слични вести