Претседателот Ердоган оствари телефонски разговори со Тебун и Видодо

Лидерите на телефонските разговори меѓусебно си го честитаа празникот Рамазан бајрам

1424114
Претседателот Ердоган оствари телефонски разговори со Тебун и Видодо

Претседателот Ердоган оствари телефонски разговори со претседателот на Алджир Абдулмеџид Тебун и претседателот на Индонезија Јоко Видодо.

Лидерите на телефонските разговори меѓусебно си го честитаа празникот Рамазан бајрам и разменија мислења во врска со борбата против ноциот тип на коронавирусот (Ковид-19), билатералните односи и можностите за зајакнување на меѓусебната соработка.Слични вести