Министерот за надворешни работи Чавушоглу разговараше телефонски со својот руски колега Лавров

Според добиени информации од дипломатски извори, во телефонскиот разговор беа разгледани прашања посветени на епидемијата на новиот тип коронавирус (Ковид-19), туризмот и регионални случувања

1420555
Министерот за надворешни работи Чавушоглу разговараше телефонски со својот руски колега Лавров

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров.

Според добиени информации од дипломатски извори, во телефонскиот разговор беа разгледани прашања посветени на епидемијата на новиот тип коронавирус (Ковид-19), туризмот и регионални случувања.

 

 Слични вести