Претседателот Ердоган: Со секој поминат ден се намалува бројот на заразени и починати од Ковид-19

Претседателот Ердоган истакна дека со секој поминат ден се намалува бројот на заразени и починати од новиот тип коронавирус (Ковид-19)

1406271
Претседателот Ердоган: Со секој поминат ден се намалува бројот на заразени и починати од Ковид-19

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган истакна дека со секој поминат ден се намалува бројот на заразени и починати од новиот тип коронавирус (Ковид-19). Слични вести