Претседателот Ердоган разговараше телефонски со германската канцеларка Ангела Меркел

Во телефонскиот разговор, беа разгледани можностите за соработка во врска со чекорите коишто ќе бидат фрлени во борбата против новиот тип коронавирус (Ковид-19) и периодот после епидемијата.

1404727
Претседателот Ердоган разговараше телефонски со германската канцеларка Ангела Меркел

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган оствари телефонски разговор со германската канцеларка Ангела Меркел.

Во телефонскиот разговор, беа разгледани можностите за соработка во врска со чекорите коишто ќе бидат фрлени во борбата против новиот тип коронавирус (Ковид-19) и периодот после епидемијата.Слични вести