Претседателот Ердоган разговараше со канадскиот премиер Трудо за глобалната борба против Ковид-19

Во телефонскиот разговор беа разгледани соработката во глобалната борба против новиот тип коронавирус (Ковид-19) и билатералните односи

1404257
Претседателот Ердоган разговараше со канадскиот премиер Трудо за глобалната борба против Ковид-19

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган оствари телефонски разговор со канадскиот премиер Џастин Трудо.

Според објавеното соопштение од одделот за комуникации во претседателскиот кабинет, во телефонскиот разговор беа разгледани соработката во глобалната борба против новиот тип коронавирус (Ковид-19) и билатералните односи.Слични вести