Ердоган: „Турција се наоѓа во центарот на процесот на преструктуирање на глобално ниво“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган: „Турција се наоѓа во центарот на процесот на преструктуирање на глобално ниво“

1402756
Ердоган: „Турција се наоѓа во центарот на процесот на преструктуирање на глобално ниво“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Турција се наоѓа во центарот на процесот на преструктуирање на глобално ниво“Слични вести