Ердоган: „Мерките против епидемијата ги дадоа првите поволни резултати“

Ердоган: „Мерките против епидемијата ги дадоа првите поволни резултати“

1401953
Ердоган: „Мерките против епидемијата ги дадоа првите поволни резултати“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Мерките против епидемијата ги дадоа првите поволни резултати.“Слични вести