Четврти состанок на претседателскиот кабинет преку видеоконференција

Претседателот Ердоган на состанокот учествува од дворецот Хубер во Тарабја во Истанбул и ова е четврти состанок што се одржува преку видеоконференција

1401834
Четврти состанок на претседателскиот кабинет преку видеоконференција

Претседателскиот кабинет се состана под претседателство на претседателот Реџеп Тајјип Ердоган.

Претседателот Ердоган на состанокот учествува од дворецот Хубер во Тарабја во Истанбул и ова е четврти состанок што се одржува преку видеоконференција.

По состанокот се очекува претседателот Реџеп Тајјип Ердоган да даде изјава.Слични вести