Претседателот Ердоган: Постигнуваме значаен напредок во ставањето под контрола на епидемијата

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: Постигнуваме значаен напредок во ставањето под контрола на епидемијата на новиот тип коронавирус (Ковид-19)

1397308
Претседателот Ердоган: Постигнуваме значаен напредок во ставањето под контрола на епидемијата

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган истакна дека се постигнува значаен напредок во ставањето под контрола на епидемијата на новиот тип коронавирус (Ковид-19). Слични вести