Претседателот Ердоган говореше на лидерскиот самит на Турскиот совет, преку видеоконференција... Ердоган: Турскиот совет треба да направи подготовки и за после епидемијата Ковид-19

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган истакна дека Турскиот совет треба да направи подготовки и за после епидемијата на новиот тип коронавирус (Ковид-19)

1395342
Претседателот Ердоган говореше на лидерскиот самит на Турскиот совет, преку видеоконференција... Ердоган: Турскиот совет треба да направи подготовки и за после епидемијата Ковид-19

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган одржува говор на лидерскиот самит на Турскиот совет преку видеоконференција.

Претседателот Ердоган истакна дека Турскиот совет треба да направи подготовки и за после епидемијата на новиот тип коронавирус (Ковид-19).Слични вести