Министерот Хулуси Акар разговараше телефонски со својот канадски колега Харџит Саџан

Министерот за национална одбрана Хулуси Акар разговараше телефонски со својот канадски колега Харџит Сарџан за соработката во борбата против Ковид-19 и одбранбени и безбедносни прашања

1394649
Министерот Хулуси Акар разговараше телефонски со својот канадски колега Харџит Саџан

Министерот за национална одбрана Хулуси Акар оствари телефонски разговор со канадскиот министер за одбрана Харџит Саџан.

Во објавеното соопштение на профилот на Министерството за национална одбрана на социјалната мрежа Твитер се истакнува следното: „Во разговорот беа разменети мислења во врска со соработката во борбата против Ковид-19 и одбранбени и безбедносни прашања.“ Слични вести