Ердоган оствари телефонски разговор со Додон

Главна тема на разговорот беа соработката во борбата против новиот тип на коронавирусот (Ковид-19), билатералните односи и регионалните прашања

1392923
Ердоган оствари телефонски разговор со Додон

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган оствари телефонски разговор со претседателот на Молдавија Игор Додон.

Според соопштението кое беше објавено од страна на Дирекцијата за комуникации при кабинетот не претседателството, вчера претседателот Ердоган оствари телефонски разговор со молдавсиот колега Додон.

Главна тема на разговорот беа соработката во борбата против новиот тип на коронавирусот (Ковид-19), билатералните односи и регионалните прашања.Слични вести