Видео спот од претседателот Ердоган за единство и сплотеност во борбата против коронавирусот

Во споделениот видео спот им се одделува место на активностите коишто се реализираат во рамките на борбата против Ковид-19 во различни области на Турција

1384356
Видео спот од претседателот Ердоган за единство и сплотеност во борбата против коронавирусот

Порака од претседателот Реџеп Тајјип Ердоган за единство и сплотеност во борбата против новиот тип коронавирус (Ковид-19)...

Претседателот Ердоган на својот профил на социјалната мрежа Твитер го сподели видео спотот подготвен од страна на неговата владејачка Партија за правда и развој (АК Партијата) против епидемијата на Ковид-19, а во кој заземаат место зборовите „Ако веруваме ќе направиме, заедно ќе успееме. 83 милиони сме едно срце.“

Во споделениот видео спот им се одделува место на активностите коишто се реализираат во рамките на борбата против Ковид-19 во различни области на Турција.

Во видеото им се одделува место и на следните зборови на претседателот Реџеп Тајјип Ердоган: „Ние верувавме и ќе успееме во ова.“Слични вести