Претседателот Ердоган: Нашите чекори во борбата против Ковид-19 продолжуваме да ги фрламе во координација

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган истакна дека чекорите против новиот тип коронавирус (Ковид-19) продолжуваат да се фрлаат во координација

1384124
Претседателот Ердоган: Нашите чекори во борбата против Ковид-19 продолжуваме да ги фрламе во координација

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган: Нашите чекори против Ковид-19 продолжуваме да ги фрламе во координација."Слични вести