Претседателот Ердоган оствари телефонски разговор со Конте

Двајцата лидери на телефонскиот разговор разменија мислења и во врска со можностите за преземање заедничка иницијативи и соработка во борбата против коронавирусот

1380072
Претседателот Ердоган оствари телефонски разговор со Конте

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган оствари телефонски разговор со италијанскиот премиер Џузепе Конте.

Претседателот Ердоган на италијанскиот премиер Конте му изрази сочувство за граѓаните кои ги загубија животите поради коронавирусот.

Двајцата лидери на телефонскиот разговор разменија мислења и во врска со можностите за преземање заедничка иницијативи и соработка во борбата против коронавирусот.Слични вести