Ердоган: „Ако неколку недели успееме добро да раководиме, не очекува добра перспектива“

Ердоган: „Ако неколку недели успееме добро да раководиме, не очекува добра перспектива“

1380624
Ердоган: „Ако неколку недели успееме добро да раководиме, не очекува добра перспектива“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Ако неколку недели успееме добро да раководиме, не очекува добра перспектива“Слични вести