Претседателот Ердоган: Начинот на постапување на Грција кон мигрантите претставува убиство

Претседателот Ердоган истакна дека Грција треба да знае оти начинот на постапување што го применува на границата против мигрантите, претставува убиство

1375622
Претседателот Ердоган: Начинот на постапување на Грција кон мигрантите претставува убиство

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган во авионот на враќање од Брисел даде значајни изјави во однос на актуелниот дневен ред и одговараше на прашањата на новинарите.

Ердоган истакна дека Грција треба да знае оти начинот на постапување што го применува на границата против мигрантите, претставува убиство.Слични вести