Претседателот Ердоган: Постигнатиот прекин на огнот во Идлиб обезбедува значајни придобивки

Претседателот Ердоган, во врска со постигнатиот прекин на огнот во подрачјето на Идлиб, во севрозападниот дел на Сирија, со рускиот претседател Владимир Путин вчера во Москва, истакна дека оваа спогодба обезбедува значајни придобивки

1373438
Претседателот Ердоган: Постигнатиот прекин на огнот во Идлиб обезбедува значајни придобивки

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган, во врска со постигнатиот прекин на огнот во подрачјето на Идлиб, во севрозападниот дел на Сирија, со рускиот претседател Владимир Путин вчера во Москва, истакна дека оваа спогодба обезбедува значајни придобивкиСлични вести