Екстрадиран терористот од хрватско потекло

Министерството за внатрешни работи соопшти дека продолжува екстрадицијата на странските терористи во нивните земји

1373382
Екстрадиран терористот од хрватско потекло

Еден терористот од хрватско потекло беше екстрадиран од земјата.

Во писменото соопштение кое беше објавено од страна на Министерството за внатрешни работи беше истакнато дека продолжува екстрадицијата на странските терористи во нивните земји.

Во тие рамки беше екстрадиран еден терорист од хрватско потекло.Слични вести