Во нападот на режимот на Асад во Идлиб загина еден турски војник

Во нападот на режимот на Асад во Идлиб загина еден турски војник

1372746
Во нападот на режимот на Асад во Идлиб загина еден турски војник

Во нападот на режимот на Асад во Идлиб загина еден турски војникСлични вести